St Edmund’s College

İngilizce

Hertfordshire
İngiltere

9-17 yaş

Danışmanlık ve kayıt hizmetlerimiz ücretsizdir.

1568 yılında kurulan St Edmund’s College, Londra’ya bir saat uzaklıktaki Hertfordshire kasabasında yer almaktadır. 160 hektarlık bir alana yayılmış olan kampüste üç veya altı haftalık yaz okulu programları düzenlenmektedir. Global Skills in English ve Global Skills International eğitimlerine ek olarak futbol, voleybol, binicilik, tenis, müzik, dans, sanat ve drama gibi dersler verilir. St Edmund’s College, British Council denetimleri baz alınarak yapılan puanlamada en üst sıralarda yer almaktadır.

Eğitim

Global Skills in English Summer School

Öğrenciler haftada 12 saat İngilizce ve 10 saat seçmeli ders eğitimi alırlar. Her katılım haftası için bir seçmeli ders seçilir.

Global Skills International Summer School

İngilizce seviyesi oldukça yüksek öğrencileri hedefleyen bu programda, öğrenciler İngilizce dersi almazlar. Sabahları global içerikli dersler verilir. Öğleden sonraları seçmeli derslere ayrılır.

Seçmeli Dersler:

  • Futbol
  • Basketbol
  • Tenis
  • Binicilik (£400/10 saat)
  • Golf (£130/10 saat)
  • Sanat
  • Dans
  • Müzik
  • Film
  • Drama
  • Sağlık ve Fitness
  • Uluslararası Oyunlar
  • Fotoğrafçılık
  • Su Sporları
  • Dalış (£140/10 saat)
  • Yemek teknolojisi (£80/10 saat)
  • Doğa Sporları (£140/10 saat)
  • Cambridge English: First (FCE) (£275/10 saat, £375/20 saat)
  • Cambridge English: Advanced (CAE) (£275/10 saat, £375/20 saat)
  • IELTS (£425/20 saat)

Konaklama

Öğrenciler çift kişilik odalarda tam pansiyon esasına göre konaklarlar. Duş ve tuvaletler katlarda ortak kullanımda, yeterli sayıdadır. Aynı dili konuşan öğrencilerin aynı odada kalmalarına izin verilmemektedir. Öğrencilerin çamaşırları her hafta yıkanır. Okulun ortak kullanım alanlarında Wi-Fi hizmeti mevcuttur.

Aktiviteler

St Edmund’s College kampüsünde öğleden sonraları çeşitli sosyal ve sportif aktiviteler yapılmaktadır: futbol, basketbol, voleybol, yüzme, tenis, masa tenisi, badminton, okçuluk, disko, barbekü, karaoke, müzik, IT, el sanatları.

Haftada iki tam gün gezilere ayrılmıştır: London, Cambridge, Burghley House & Peterborough, Greenwich, Buckingham Palace, Southend, Hyde Park, The Golden Hinde & Sea Life Aquarium, Ely Cathedral, Clacton Pier, Hampton Court & Regent’s Park, Kew Gardens, Thames River, The Science Museum, The Tower of London & The Shard.

Transfer

Okulun belirlediği gün ve saatlerde Heathrow, Stansted ve Luton Havalimanları’ndan ücretsiz transfer servisi verilmektedir.

Genel Bilgiler

Genel Bilgiler
Kurs Merkezi:
St Edmund’s College, Hertfordshire, İngiltere
Organizasyon:
St Edmund’s College
Yaş Grubu:
9-11 yaş (Junior School)
12-14 yaş (Middle School)
15-17 yaş (Senior School)
Sınıflar:
Maksimum 12 kişilik
Eğitim:
12 saat İngilizce + 10 saat seçmeli ders/hafta
Konaklama:
Okulda, tam pansiyon
Aktiviteler:
Sportif ve sanatsal aktiviteler, geziler
Tarihler:
09 Temmuz – 29 Temmuz 2023 (3 hafta)
30 Temmuz – 19 Ağustos 2023 (3 hafta)
09 Temmuz – 19 Ağustos 2023 (6 hafta)
Süre:
3 veya 6 hafta
Ücret:
£3700/3 hafta
£7400/6 hafta
Sigorta:
Okul tarafından sigorta hizmeti verilmektedir.
Transfer:
Okulun belirlediği tarihlerde havalimanı transfer hizmeti ücretsizdir.
Play Video

E-Bültene

KAYIT OLUN

En yeni programlar, okullar ve özel avantajlardan haberdar olun!

BİLGİ ALIN

Hemen bize ulaşın, erken kayıt indirimlerinden faydalanın!